Leerspecialist

Leerspecialist

Het realiseren van doelen, dromen en ambities met leeroplossingen die bijdragen aan zakelijk succes én persoonlijk plezier.

Als (online) leerspecialist adviseer ik organisaties over het ontwikkelen van hun medewerkers. De leeroplossingen helpen organisaties doelen en dromen te verwezenlijken door de ontwikkeling van medewerkers. Door het gebruik van verschillende (blended) leervormen breng je kennis op een leuke en passende manier over. Dit kan bijvoorbeeld via social learning, serious gaming, online academies en blended leren.

Thema’s waar ik gespecialiseerd in ben:

– Online Academies: Wil jij jouw organisatie slimmer laten leren? Door het inrichten van een online academie zorg je voor een continue aandacht voor leren en ontwikkelen en verlichting van uw (cursus)administratie.

– Onboarding staat voor het complete integratieproces van nieuwe medewerkers. Tijdens een inwerkprogramma heet je nieuwe collega’s welkom, geef je hen inzicht in de organisatie en hun eigen functie, zorg je dat ze een sociaal netwerk opbouwen binnen het bedrijf en vergroot je hun betrokkenheid en loyaliteit.

– Compliance: Hoe worden medewerkers compliant? Dit is afhankelijk van regels die je met elkaar afspreekt, van waarden en normen en van belanghebbenden die te maken hebben met de gevolgen van je handelen. Compliance is meer dan de naleving van wet- en regelgeving, je moet minstens uitleggen waarom die regels er zijn en het gesprek met elkaar over deze regels aan gaan!